onsdag den 24. februar 2010

Here comes the sun

Photobucket
Puuuuh ha!

Er virkelig ked af, at jeg ikke har haft overskud til at blogge og underholde jer.
Babes jeg har været helt nede for første gang i mit liv.
Fik ikke tilladelse til at bo længere hos min søster in America... Var også for dum, at tro det kunne lade sig gøre, at jeg ku' få lov at blive et år/eller mere på et turist visum.
Men nej nej! Jeg ville gøre mine egne erfaringer sgu!
Det endte jo med, at jeg måtte rejse hjem til KOLDE DK, hvor jeg havde solgt alle mine ting, inden jeg rejste, og var helt flad. Nej havde gemt min rumdeler reol :-)
Men det var skam også hyggeligt at bo hos de gamle igen. Ingen tvivl om det. Lige indtil vi så skulle flytte på landet :-o ¨Sidste afgang med bus 38 er kl 17:00!¨ < MeeGA nederen!
Nåmen jeg går så og har rigtig ondt af mig selv i en 3-4 måneder, unden at det så ud til, at jeg kunne komme ud på den anden side igen. Heldigvis har jeg en dejlig hjælpende familie og kanon gode venner :-) Jeg bor nu inde i byen. Mit første rigtige helt eget sted, og nyder livet.
Så nu håber jeg, at jeg igen har noget der kan interessere jer der nu måtte læse med.
Tak fordi jeg lige ku komme af med den smørre


1 kommentar:

  1. Åh Jeanett, hvor er jeg glad for at se, at du er egyndt at opdatere igen!
    Men er ked af at din rejse skulle ende så brat, og at du har haft det skidt. Men synes jeg kan se her og på fb, at du har det fint igen :) Glæder mig til at læse mere, og forhåbentlig se mere af din nye lejlighed!
    Knus

    SvarSlet